загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Право на пільговий пенсійний вік педагогам і медикам не відновили

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Рішення КСУ, яке прийняли ще 5 червня, не гарантує відновлення прав пенсіонерів. 

Профспілка працівників освіти і науки України звернулась до ПФУ аби вирішити ситуацію із пенсіями за вислугу років педагогічних працівників. Йдеться про виконання рішення КСУ від 04.06.2019 р. № 2-р/2019.

Нагадаємо: вказаним рішенням КСУ став на захист працівників освіти, охорони здоров'я та соціального забезпечення. Він визнав неконституційною норму, за якою увели додаткову умову для призначення пенсії за вислугу років:

- вік 50 років для працівників льотного та льотно-випробного складу;

- 55 років для працівників освіти, охорони здоров'я та соцзабезпечення, а також артистів театрально-концертних й інших видовищних закладів, підприємств і колективів.

На профспілковий запит ПФУ повідомив, що він у свою чергу звернувся до Мінсоцполітики про необхідність нормативно врегулювати порядок призначення пенсій за вислугу років та визначити право на призначення такої пенсії особам, які звертаються після винесення Рішення КСУ.

 

Джерело:
До списку новин