загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чізкейк з домашнього сиру який завжди вдається

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Смакуватиме відмінно! 

Хочемо поділитися з вами рецептом сирника-чізкейка, який завжди виходить. Безумовно, як і практично з будь-випічкою, з чізкейком доведеться злегка повозитися, але результат вам гарантований і ці невеликі зусилля однозначно варті того, щоб потім насолодитися сирним пирогом.

Рекомендуємо його всім любителям пирогів і сирної випічки.

Складові:

500 г печива
500 г сиру
150 г вершкового масла
150 мл вершків
200 г цукру + 4 ст.л. цукру
10 г ванільного цукру
3 яйця
250 мл сметани

Приготування

Для приготування сирника -чізкейка нам знадобиться 500 г печива "Топлене молоко" або будь-яке інше схоже на нього. Найчастіше в рецептах приготування чізкейк рекомендують брати 400 г печива, але мені захотілося приготувати такий чізкейк, в якому шар з печива буде досить відчутний.

Нам слід перемолоти печиво в крихту. Найпростіший і швидкий спосіб зробити це - скористатися блендером. Умовно розділивши печиво на 3 партії я по черзі їх перемолола.

Виходить ціла гора крихти з печива. 

Для приготування шару з печива нам ще знадобиться 150 г вершкового масла, яке слід розтопити.

Змішуємо розтоплене масло з крихтою. Перемішуємо ретельно, за допомогою рук, мнучи ними масу.

Для приготування цього чізкейку з сиру скористайтеся  формою діаметром 21 см.

Викладаємо масу з печива і масла в форму, попередньо вистелив її дно пергаментом, і формуємо дно і стінки майбутнього чізкейка з сиру. Щільно утрамбовуємо масу.

Після чого відправляємо форму в холодильник або залишаємо так, не принципово. Включаємо духовку розігріватися до 180 градусів і переходимо до сирної начинки для майбутнього чізкейка.

Для того, щоб надати сиру більш кремову текстуру і по максимуму позбутися зернистості слід перебити сир занурювальним блендером. Робити це необхідно хвилини 3-4.

Після цього вводьте в сир 150 мл вершків і продовжуємо перебивати сирну масу ще пару хвилин.

Додаємо в ємність з сирною масою три яйця, 200 г цукру, 10 г ванільного цукру.

За допомогою занурювального блендера перетворюємо всі інгредієнти в абсолютно однорідну досить рідку масу.

Виливаємо отриману масу в форму, прямо на шар з печива. Якщо ви сформували досить високі бортики з печива, то помітите, що сирний шар в два рази нижче шару з печива. Але слід враховувати, що сирний шар злегка збільшиться в об'ємі і до того ж за ним піде ще один шар зі сметани, але про це трохи пізніше.

Відправляємо форму з чізкейком в розігріту до цього моменту форму і випікаємо його протягом 45 хвилин при температурі 180 градусів.

Минуло 45 хвилин і наш чізкейк з сиру практично готовий. На пару хвилин виймаємо його з духовки, а саму духовку не відключаємо, а додаємо в ній температуру до 200 градусів.

Наступний крок слід підготувати заздалегідь, тобто ще до виймання  сирника з духовки. Змішуємо 250 мл сметани (15% жирності) з 4-ма столовими ложками цукру. Перемішуємо масу до розчинення цукру в ній.

І ось ми дістали чізкейк з духовки і зразу ж заливаємо його ще одним шаром - шаром сметани з цукром.

Відправляємо форму з чізкейком назад в духовку ще на 20 хвилин запікатися вже при 200 градусах. Зауважте, бортики з печива практично зрівнялися з сирним шаром, але все ж вони вище. З такими високими бортиками готовий чізкейк з сиру буде легко від'єднати від стінок форми і при цьому не порушити його конструкцію.

Час вийшов. Чізкейк з печива і сиру готовий остаточно. Дістаємо форму з чізкейком з духовки і чекаємо, поки він повністю охолоне. Після охолодження чізкейк легко нарізається на порційні шматки.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин