загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Електрокар за ціною iPhone: український пенсіонер створив власний автомобіль

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Львівській області пенсіонер створив електромобіль вартістю 1300 євро.

Для Василя Тертеки часті 25-кілометрові поїздки на пасіку - нелегке завдання, для цього потрібен комфортний транспорт, ніж велосипед. Основою послужив старий електричний мопед, на який покладений металевий каркас і полікарбонатний кузов. Замість лобового скла встановлений екран від старого телевізора, а водійське крісло - це звичайний офісний стілець.

Здавалося б, що купівля електрокара - це велика трата коштів, але Василь зумів заощадити на цьому.  Повідомляється, що загальні інвестиції в проект склали 1300 євро.

Авто вийшло досить невеликим - два метри в довжину і один в ширину.  Його максимальна швидкість обмежена 50 км / год. Запас ходу — 100 км, зарядка обходиться всього в 2 грн. Іншими словами, автомобіль їздить практично безкоштовно.

Так, він не виглядає як конвеєрний примірник, але це тут і не потрібно. Те, що автомобіль виглядає дивно - факт. 

"Принаймні вітер не дме і дощ не капає на голову. Це набагато краще, аніж велосипед", - зазначив винахідник. 

Чоловік називає своє творіння «бджілкою». Реєстрації електромобіль не потребує, оскільки він вважається велотранспортом через невеликий розмір.

 
 
Джерело:
До списку новин