загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Військову службу зараховуватимуть у страховий стаж

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабмін забезпечив зарахування періодів служби до страхового стажу військовослужбовцям, які звернулися за призначенням пенсії відповідно до закону «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

Про це повідомляється на сайті Міністерства соціальної політики.

Документ забезпечує наповнення реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування відсутніми відомостями про грошове забезпечення та сплату страхових внесків військовослужбовців (крім військовослужбовців строкової військової служби), осіб начальницького і рядового складу, поліцейських і зарахування періодів служби до страхового стажу військовослужбовцям (крім військовослужбовців строкової військової служби), особам начальницького і рядового складу, які звернулися за призначенням пенсії відповідно законом України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

Середній розмір пенсійної виплати за перше півріччя 2019 року зріс на 13,6%, з 2646 грн на 1 січня 2019 до 3006 грн на 1 липня 2019 року.

Пенсії військовослужбовців зросли на 3,1%. Їх розмір на 1 липня 2019 – 4827 грн. У січні відставні військові або члени їхніх сімей отримували 4682 грн.

 

Джерело:
До списку новин