загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Комітет рекомендує Раді схвалити закон про верифікацію пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Також пропонується передбачити верифікацію пільг, субсидій, стипендій.

Комітет Верховної ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів рекомендував парламенту прийняти за основу законопроект про верифікацію пенсій та інших державних виплат. Про це повідомляє інформаційне управління Апарату Ради.

Зокрема, засідання комітету відбулося 13 вересня. Нардепи розглянули законопроект про верифікацію та моніторинг державних виплат №1231 та альтернативний до нього №1231-1.

Законопроектом, зокрема, пропонується запровадити верифікацію державних виплат - пенсій, допомог, пільг, субсидій, стипендій, інших виплат, що здійснюються за рахунок коштів державного, місцевих бюджетів, фондів загальнообов’язкового державного соціального і пенсійного страхування.

Так, верифікація державних виплат визначається, як комплекс заходів із збору та перевірки достовірності інформації для призначення, нарахування та/або здійснення державних виплат.

"Верифікація державних виплат здійснюватиметься в інформаційно-аналітичній платформі (автоматизованій системі накопичення, обробки, аналізу інформації, отриманої від суб’єктів надання інформації) шляхом застосування комплексу заходів із збору, проведення аналізу та порівняння параметрів інформації, а також виявлення невідповідності даних у автоматизованих інформаційних системах, реєстрах, базах даних", - вказано у повідомленні.

Слід зазначити, що альтернативний законопроект №1231-1 пропонує проведення превентивної та поточної верифікації державних виплат виключно за наявності добровільної письмової згоди на її проведення. При цьому, пенсії та стипендії (крім соціальних стипендій) не включатимуться до державних виплат, які підлягатимуть верифікації.

"За результатами проведеного обговорення члени комітету підтримали та рекомендували парламенту прийняти законопроект №1231 за основу", - поінформували у ВР.

Нагадаємо, у проекті державного бюджету на 2020 рік передбачене підвищення пенсій на 8%.

 

Джерело:
До списку новин