загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Як добре й здорово варити" - діаспорянки створили книгу рецептів української кухні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вперше за 90 років відновили кулінарну книгу 30-х років "Як добре й здорово варити". 16 жовтня у музеї української діаспори відбудеться презентація збірки.

У міжвоєнний період ХХ ст. вона була бестселером й виходила друком у Коломиї з 1931 по 1938 рр. під редагуванням часопису "Жіноча доля". Головною редакторкою була Олена Кисілевська. Унікальність книги у тому, що читачки "Жіночої долі" надсилали рецепти з різних куточків України - повідомляється на сторінці музею у Facebook.

Організатором заходу є "Авторська кухня українська" — проект, покликаний відтворювати старовинні українські кухарські книжки та популяризувати правдиву українську кухню.

"Знайдете тут переписи від відомих особистостей: Ольги Кобилянської, Ольги Дучимінської, Адольфіни Макогон (мами Ірини Вільде), Юлії Маркевич (мами Дарії Цвєк), а також рецепти, надіслані українками з Америки, Канади, Чехії" - йдеться у повідомленні.

На презентації говоритимуть про жінок, що творили історію, але не забували про свою родину, плекали та передавали автентичні кулінарні рецепти від бабусі до онуки як в Україні, так і в еміграції.

В музеї української діаспори презентують книгу рецептів від українок закордону
В музеї української діаспори презентують книгу рецептів від українок закордону
 
 
 
Джерело:
До списку новин