загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Завези бабусі. На Буковині запустили соціальний челендж допомоги пенсіонерам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Андрій Ткачук допомагає стареньким у своєму місті і закликає до доброї справи інших людей.

31-річний житель Сокирян Андрій Ткачук запустив у своєму місті благодійний челендж «Завези бабусі». Його мета – допомагати літнім людям, заносити їм ліки та продукти. Чоловік сам допомагає пенсіонерам і закликає інших долучитися до доброї справи, чи хоча би повідомляти про самотніх стареньких, яким потрібна допомога.

Андрій розповів, що допомагає пенсіонерам давно, проте раніше цього не афішував. Зараз він опублікував відео-звернення у мережі, де просить людей долучатися до хорошої справи і допомагати самотнім пенсіонерам, які цього потребують.

«У мене є пасіка в лісі, і поруч живе одна бабуся, яка погано бачить. Я завжди стараюсь, як буваю там, занести їй щось потрібне. Ще раніше також була старенька, якій я допомагав. Я поїхав на півроку закордон, як повернувся – збирався до неї, а мама мені каже: «Я не хотіла тебе розчаровувати, але та жінка померла, замерзла…» Тоді я такий був злий на владу, на людей. Як так, дозволити самотній людині у 21 столітті замерзнути від холоду, бо до неї ніхто не навідувався взагалі?! Тож колись я це робив мовчки. Та нещодавно я опублікував відео, сподівався, що хтось перейме цей челендж і також буде допомагати. Це навіть не благодійність, це звичайна людність. Є такі, хто підтримує мене і долучається. Є люди, які вважають це просто піаром, хоч роблю я це не від учора… Але мені байдуже.  Головна ціль – щоб більше людей забули про «моє, твоє», і згадали слово «ми», – каже Андрій.

Чоловік каже, що після відеопублікації до нього почали звертатися багато людей.

«Дехто писав, що пішов до старенького сусіда і допоміг. Інші скидували інформацію про одиноких пенсіонерів, адреси людей, яким потрібна допомога. Власне так я дізнався про свою незрячу сусідку, якій потрібна допомога, бо вона нікуди не виходить і я її не бачив раніше. Процес пішов. Я б взагалі хотів, щоб це поширювалось якомога активніше і люди зробили так званий ланцюг добра. Іноді стареньким навіть не треба нічого купувати, їм просто потрібна компанія, мати з ким поговорити. Вони вам можуть розповісти декілька разів одну і ту ж історію. Та їх треба вислухати, їм це важливо», – додав чоловік.

 

Джерело:
До списку новин