загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

10 цитат Джона Кехо про секрети підсвідомості

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Моя підсвідомість - це мій партнер в досягненні успіху, - пише автор бестселера «Підсвідомість може все» Джон Кехо. Перший крок до початку нового життя напрочуд простий: потрібно всього лише стежити за перебігом своїх думок та направляти їх відповідним чином.

Пропоную вам 10 цитат з книги Кехо про те, як за допомогою думки зробити ваші мрії реальністю:

1. Щоб змінити зовнішні обставини, потрібно спочатку змінити внутрішні. Більшість людей намагаються змінити саме зовнішні обставини. Якщо не змінити думки та переконання, такі спроби ні до чого не приводять або дають лише короткочасний ефект.

2. Будь-яка думка, що виникла в вашому мозку та закріпилася там, впливає на ваше життя.

3. Завжди усвідомлюйте те, про що думаєте. Сьогоднішні думки створюють ваше майбутнє.

4. Для того щоб зрушити з місця, необхідно - і це досить серйозна умова - змінити стиль своїх думок.

5. Ви хочете змінити обставини? Для цього розвивайте в собі необхідний тип свідомості. Успішна людина завжди має свідомість, налаштовану на успіх. Забезпечена людина виробляє у себе свідомість, налаштовану на багатство, її думки присвячені достатку, успіху та матеріальному благополуччю. Це спосіб мислення.

6. Завжди уявляйте свої цілі так, ніби все це відбувається з вами просто зараз. У своїй свідомості зробіть це реальністю. Створюйте детальні образи. Увійдіть в роль та подумки грайте її. Подумки уявляйте свою мету не менше одного разу на день, не пропускаючи жодного дня.

7. Вирішіть, чого саме ви хочете добитися: скласти іспит, отримати підвищення, з кимось познайомитися, заробити багато грошей... Розслабтеся. На кілька хвилин покиньте всі справи і глибоко вдихніть, відпочиваючи тілом та душею. Впродовж п'яти-десяти хвилин подумки уявляйте бажану реальність.

8. Завжди застосовуйте цей прийом з думкою, що маєте те, що хочете, або добилися того, до чого прагнете. Робіть це регулярно, буквально щодня, щонайменше впродовж п'яти хвилин. Набагато краще буде виконувати цей прийом по п'ять хвилин щодня, ніж цілу годину раз на тиждень.

9. Одна думка не володіє великою силою, але, багато разів повторюючи, її можна сконцентрувати і направити, збільшити її силу. Що більше число повторень, то більшу силу і здатність до вияву набуває думка.

10. Якість вашого життя залежить від якості ваших думок.

 

Джерело:
До списку новин