загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сирний рулет

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Можна приготувати вже сьогодні!

Інгредієнти:

сир твердий -300 г.,
варена куряча грудка-200 г., 
сир домашній -200 г. (не сухий), 
болгарський перець – 1 шт, 
свіжа зелень, 
сіль, перець за смаком 
часник за бажанням

Приготування:

Натираємо сир на велику тертку і висипаємо на деко, покриту папером для випікання.  Формуємо з сиру прямокутник – основу для рулету, причому сирний шар краще зробити рівномірним і не дуже товстим, але і не тонким. Ставимо сир в розігріту духовку і як тільки він розплавиться (приблизно через 2 хвилини), виймаємо його з духовки і залишаємо для затвердіння.

Тепер займаємося начинкою для рулету: ріжемо курячу грудку, перець, зелень. Додаємо сир і все перемішуємо. Якщо виходить сухувата маса, то можна додати 1-2 ст. л. сметани. Краще використовувати сир не сухий, а у вигляді однорідної маси (зазвичай такий продають в пачках). Потім солимо і перчимо , за бажанням додаємо подрібнений часник.

Сирна основа  вже охолола і прекрасно відділяється від паперу. 

Викладаємо рівномірно начинку на сир і щільно звертаємо рулет. Сирний рулет готовий. Можна трохи почекати і дати йому постояти в холодильнику, щоб він «схопився», але це не обов'язково. Нарізані шматочки такого рулету чудово виглядають на блюді навіть без прикраси. Рецепт дуже простий. Головне – зробити сирну основу для рулету, а робиться вона банально просто. Начинка може бути різною: з грибами, овочево-сирна, з червоною рибою, словом, що забажає ваша фантазія.

 

Джерело:
До списку новин