загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

94-річна прабабуся набила татуювання з нагадуванням про сина та чоловіка

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Літня жінка давно мріяла про татуювання.

Літня мешканка англійського міста Кенілворт, графство Уорікшир, набила на зап'ясті ініціали сина і померлого чоловіка. Про це повідомляє Daily Mail.

94-річна Хільда ​​Вест (Hilda West) приїхала в місцеву студію татуювань і попросила набити що-небудь особливе в пам'ять про покійного чоловіка Ернеста. Організувати поїздку їй допомогли доглядальниці з будинку престарілих. Вона розповіла, що чоловік, з яким вона прожила 70 років, помер п'ять років тому.

«Я завжди мріяла про татуювання, - зізнається прабабуся. - Я подумала, що буде здорово наколоти ініціали Ернеста і сина Давида».

«У чоловіка день народження 14 вересня. Мені так хотілося зробити для нього що-небудь особливе, - додає Вест. - Я його дуже люблю". 

Власник студії Метті Гарднер (Matty Gardner) особисто зробив татуювання у свій вихідний абсолютно безкоштовно.

«Не кожен день до тебе приходить 94-річна клієнтка», - підкреслив Гарднер.

20-хвилинний сеанс пройшов успішно. Тепер жінка не перестає дивитися на своє зап'ястя з мініатюрним татуюванням. Вона заявила, що планує прийти в салон знову: «На цьому я не зупинюся. Наступного разу я хочу метелика або павича».

 

 

Джерело:
До списку новин