загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Без урахування субсидій: українці отримають комунальні платіжки за новими правилами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні стартує другий етап монетизації держдопомоги на оплату послуг ЖКГ.

Українці вже в листопаді отримають квитанції за комунальні послуги з повним розміром платежу – без урахування пільг і субсидій. Про це заявив заступник міністра соціальної політики України Віталій Музиченко. Нововведення пов'язане з початком другого етапу монетизації субсидій. Перший етап монетизації тривав з початку 2019 року.

Якщо на першому етапі перерахунок проводився на рівні підприємства комунальної сфери, то тепер ці розрахунки будуть проводити органи соціального захисту населення.

"Починаючи з платіжок за жовтень всі пільговики і субсідіанти отримуватимуть повний розмір платіжки без урахування пільг", – сказав чиновник.

Після розрахунку органи соцзахисту самостійно перераховують кошти субсидій або в державний Ощадбанк, щоб він сплатив комунальні послуги відповідного пільговика, або при бажанні пільговика на зазначені ним реквізити, щоб отримати кошти і сплатити комунальні послуги самостійно.

При цьому Музиченко повідомив, що наразі більше 95% пільговиків отримують субсидії в безготівковій грошовій формі – через Ощадбанк.

Нагадаємо, Кабінет міністрів заклав на 2020 рік кошти на субсидії для населення в розмірі 48 млрд гривень. В уряді впевнені, що цієї суми вистачить на виплати всім, хто їх потребує.

 

Джерело:
До списку новин