загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українські гривні стали героями просвітницьких роликів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Про українські гривні зняли просвітницькі ролики. У титульному відео "Гривня - наш символ!" та 9 мініфільмах розповідається про кожну купюру із номінального ряду української валюти. Комунікаційну кампанію "Гривня - наш символ!" презентують Нацбанк та USAID. 

Творчим партнером інформаційно-просвітницької ініціативи виступив Український кризовий медіа центр, що вже понад 3 роки допомагає розбудові державних комунікацій в Україні та поліпшенню іміджу країни на глобальній арені.

-Повага до незалежності України – неможлива без усвідомлення історії, у тому числі економічної. З історії України ми багато знаємо про репресії щодо мови, символіки, культури, але не всі усвідомлюємо, що українська гривня так само заборонялася всіма окупаційними щодо України державами. І гривня була одним із перших атрибутів України, який відновлювався разом з іншими елементами незалежності України в періоди відродження української державності. У рамках просвітницької кампанії український глядач зможе прослідкувати як постала і змінювалася гривня, якою була її історія в контексті загальної історії і культури України, і таким чином усвідомити, що національна валюта – це невід’ємний символ Незалежності і державності України. Міжнародна аудиторія проекту матиме можливість прослідкувати тяглість української історії і її визначних моментів через драматичні коди гривні, - розповіла співзасновник УКМЦ Наталя Попович.

Комунікаційна кампанія "Гривня - наш символ!" покликана показати національну валюту в контексті історії і культури України. Ми зазвичай звертаємо увагу лише на історичних особистостей, але у купюрах гривні зашифровано значно більше історичної та культурної інформації.

"Проект реалізовував Український кризовий медіа центр у співпраці з продакшином Світлофорфільм. Режисер - Іван Тимченко, режисер-аніматор Андрій Горлов, а музика спеціально створена братами Гадюкіними. Також велика подяка історикам, текстовим редакторам і співробітникам Музею грошей НБУ за експертну роботу", - наголосила у своїй розповіді креативний директор проекту Олеся Драшкаба.

Стартувала кампанія разом із заходами до Global Money Week, глобальної навчальної ініціативи, яку щорічно підтримує Національний банк.

-Не дивлячись на те, що в світі збільшується частка безготівкових платежів, саме національна валюта є запорукою суверенітету і процвітання країни. Гривня – давня грошова одиниця із багатою історією, якою ми справді можемо пишатись. Тож наша мета показати гривню, як невід’ємну частину української історії, української культури, боротьби за Незалежність і один з найважливіших символів становлення Незалежної України, - прокоментувала цілі кампанії Наталія Бондаренко, начальник Управління інформації та громадських комунікацій Національного банку України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело:
До списку новин