загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Києві жінка в 62 роки виграла конкурс "Краса без кордонів"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Головний приз отримала найстарша конкурсантка.

Королевою краси може стати і  жінка пенсійного віку – на шляху до заповітного звання прожиті роки і набуті форми вже не перешкода. Це довели учасниці конкурсу "Краса без кордонів", який пройшов на вихідних у Києві. Їм від 25 і до 62.

Тамара Адуліна ніколи не брала участі в конкурсах краси. Жінці зараз 62 роки, але лише кілька років тому вона відкрила в собі талант топ-моделі.

"Дівчатка, є така фраза" життя тільки починається ". І яка різниця, після якого віку – після 40, після 50 ... Я поставила собі дуже грандіозні плани: я хочу ходити по подіуму не тільки України, а й Європи, Америки", – каже учасниця конкурсу краси Тамара.

Повсякденний кежуал з джинсовими елементами був темою першого виходу. Діана завжди одягається яскраво, не виходить з дому без дорогоцінних прикрас. У день конкурсу на удачу взяла з собою аметист.

"Я думаю, що він дасть мені гармонію, більш філософський погляд на даний конкурс. Заспокоїть мене, тому що аметист якраз є заспокійливим мінералом", – зазначає Діна Буджіна, ще одна конкурсантка.

Тетяна Митрофанова – мати двох дітей. Про конкурс "Краса без кордонів" дізналася з соцмереж. І вирішила спробувати свої сили. Тому що через низький зріст і не мріяла пройтися по подіуму.

"Мене нафарбували, я була здивована, побачивши себе в дзеркалі. Цей конкурс насправді допомагає підняти самооцінку ", – зазначає Тетяна.

Конкурс краси "кому за ..." – ідея Юлії Литвинової. Разом з подругою вона вирішила допомогти іншим жінкам. Позбутися від комплексів і підвищити самооцінку. Наважилися 14 конкурсанток.

"Некрасивих жінок немає. У нас учасниці – найпростіші дівчата і жінки України. Їм від 25 до 60 років. Всім жінкам важливо брати участь. Ми даруємо їм такі емоції, які вони згадують потім цілий рік ", – говорить Юлія Литвинова, організатор конкурсу.

По вузькій стежині подіуму дефілюють конкурсантки в джинсовому одязі, вишитих і вечірніх сукнях. Символічними коронами і подарунками обдаровують всіх учасниць, але титул найкрасивішої отримує Тамара Адолін.

"Я бажаю всім дівчатам, жінкам – дерзайте. Це ніколи не пізно", – каже переможниця.

Треба зазначити, що вік конкурсанток з кожним роком все зростає.

 

Джерело:
До списку новин