загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Капкейки "Піна Колада"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Капкейки "Піна Колада" займуть почесне місце в рейтингу найулюбленіших. Їх смак  вражає! Смак справжньої Піна Колади, але у формі капкейка! Це одні з найбільш соковитих капкейків, які коли-небудь доводилося пробувати! 

Вихід: 12 капкейків

Для капкейків Вам знадобиться:

1  і 2/3 ст. борошна
1 і  ½ чайної ложки розпушувача
1/8 чайної ложки харчової соди
¼ Чайної ложки солі
100 вершкового масла масла, розм'якшеного
¾ ст. цукру
2 великих яйця
1/3 ст. консервованого кокосового молока (прибрати з нього волокна кокоса, якщо вони є)
1/3 ст. ананасового соку (з банки консервованих ананасів)
¼ Чайної ложки екстракту кокоса
1 ст. сухої стружки кокоса

Для приготування кокосової масляної глазурі:

220 г розм'якшеного вершкового масла
2 столові ложки консервованого кокосового молока
¾ Чайні ложки екстракту кокоса
3 ½ ст. цукрової пудри
60 грам кокосової стружки
12 коктейльних вишень і шматочки свіжого ананаса (за бажанням).

Спосіб приготування:

Капкейки:

Попередньо нагріти духовку до 175 градусів. Застелити форму для випічки маффінів (на 12 штук) папером для випічки, відставити в сторону. У мисці протягом 20 секунд змішувати борошно, розпушувач, харчову соду і сіль. Залишити суміш в сторону.

У чаші електричного міксера, оснащеного насадкою-лопаткою (бажано мати насадку, яка може відскрібати тісто зі стінок чаші, щоб кожен раз не вимикати міксер і не робити цього вручну), збивати масло і цукор до утворення повітряної консистенції. Додавати в суміш по одному яйця.

У мірній чаші змішати кокосове молоко, ананасовий сік і екстракт кокоса. До масляно-цукрової суміші додати 1/3 борошняної суміші, змішувати все на низькій швидкості до тих пір, поки суміш не стане практично однорідною, потім додати ½ кокосової суміші. Все перемішати до практично однорідної консистенції. Повторити процес з борошняною і молочною сумішами ще раз, потім додати решту 1/3 борошняної суміші (знову перемішуючи до утворення практично однорідної консистенції – в тісті повинні бути деякі грудочки борошна). Додати шматочки ананаса. Продовжувати збивати тісто.

Обережно! Необхідно стежити за тим, щоб не перезбити  тісто.

Розподілити тісто між формами для випічки маффінів. Заповнювати кожну форму практично до верху.

Випікати в попередньо розігрітій духовці приблизно 19-23 хвилини або до тих пір, поки зубочистка, встромлена в центр кексу, не буде сухою. Залишити капкейки остигати в формах на пару хвилин, потім поставити їх на металеву решітку і дати їм остаточно охолонути.

Після того, як вони повністю охололи, покрити їх кокосової глазур'ю, посипати кокосовою стружкою, прикрасити коктейльної вишнею і маленьким шматочком ананаса (за бажанням).

Для кокосової масляної глазурі:

У чаші міксера, оснащеного насадкою-лопаткою, збити масло до легкої повітряної консистенції. Додати кокосове молоко, екстракт кокоса, 1 склянка цукрової пудри. Змішати все до однорідної консистенції. Потім додати решту цукрову пудру і збивати до утворення легкої і пухкої консистенції (для того, щоб досягти потрібної консистенції, можна додати трохи кокосового молока або додати більше цукрової пудри).

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин