загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тернопільських пенсіонерів кличуть на танці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
У Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення діє танцювальний клуб "18 +".

Людей "золотого віку" запрошують приєднуватися до занять.

"Якщо хочете себе відчути на 18, то приходьте до нас! Чекаємо Вас за адресою: Лисенка, 8", – повідомили на сторінці Територіального центру у Facebook.

Нагадаємо, що в Тернопільському територіальному центрі пенсіонери мають змогу цікаво та корисно проводити своє дозвілля. Там постійно організовують для своїх підопічних походи в театр, дискотеки та вечори ретро-музики, вечори співів. Надають цим людям й безкоштовні послуги швеї чи електрика. Крім цього, у центрі проводять багато благодійних акцій. Перевіряють для пенсіонерів зір, організовують заняття з плавання, влаштовують різноманітні екскурсії та майстер-класи.

Контактний телефон: 22 02 62

 

Джерело:
До списку новин