загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Комітет Ради розгляне закон щодо витрат на виплату пільгових пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Законом пропонується здійснювати фінансування витрат за рахунок держбюджету.

Комітет Верховної ради з питань екологічної політики та природокористування розгляне проект закону №2380 "Про внесення змін до закону "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо витрат на виплату і доставку пільгових пенсій". Про це повідомляється у порядку денному засідання комітетів, опублікованому на сайті ВР.

Засідання комітету відбудеться 26 листопада.

"Законопроекти, з опрацювання яких комітет не є головним: проект закону про внесення змін до закону "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо витрат на виплату і доставку пільгових пенсій (р.№2380, н.д. О.Василевська-Смаглюк)", - сказано у порядку денному.

Зазначимо, проектом передбачається, що фінансування фактичних витрат на виплату і доставку пенсій, які призначені на пільгових умовах для працівників зони відчуження і зони безумовного (обов’язкового) відселення, здійснюється за рахунок коштів державного бюджету України. 

Змінюється механізм покриття витрат Пенсійного фонду на виплату і доставку пенсій за віком, призначених на пільгових умовах, а також вводиться механізм розстрочення сплати заборгованості по вищезазначених витрат, - сказано в пояснювальній записці до проекту.

"Змінюється механізм покриття витрат Пенсійного фонду на виплату і доставку пенсій за віком, призначених на пільгових умовах, а також запроваджується механізм розстрочення сплати заборгованості із вищезазначених витрат", - вказано у пояснювальній записці до проекту.

Нагадаємо, Пенсійний фонд України виявив у пенсійних справах українців 150 258 невірних записів. Так, Пенсійний фонд здійснив перевірку актуальності даних про паспортні документи в електронних пенсійних справах на підставі інформації Державної міграційної служби.

 

Джерело:
До списку новин