загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

12 неймовірних місць України, в яких неодмінно варто побувати туристам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пропонуємо за допомогою даного огляду відправитися у віртуальну екскурсію найцікавішими місцями України.

Насправді Україна — дивовижна країна з найбагатшим туристичним потенціалом. Тут є на що подивитися: і гори, і водоспади, і тепле море, і безкраї степи, зелені ліси.

1. Гора Говерла

Гора Говерла розташована на межі Закарпатської та Івано-Франківської областей та вважається найвищою горою України. Її висота 2061 м над рівнем моря.

2. Село Ділове, Рахівський район, Закарпатська область

Географічний центр Європи в Діловому неподалік Рахова. Слова «Україна — це Європа» мають точне географічне обгрунтування.

3. Дендрологічний парк «Софіївка», Умань

Чудовий парк і найромантичніше місце! Один з найвидатніших творінь світового садово-паркового мистецтва кінця XVIII — першої половини XIX ст.

4. Шацькі озера

Група з понад 30 озер в Любомльському та Шацькому районах Волинської області, в межиріччі Прип’яті і Західного Бугу.

5. «Український Версаль», місто Батурин

Резиденція останнього гетьмана Війська Запорозького — Кирила Розумовського.

6. Підгорецький замок з привидами

Історія свідчить, що 60-річний власник замку Вацлав Жевуський одружився на 19-річній дівчині Марії, яку дуже ревнував. З чуток, Вацлав збожеволівши, убив дружину, замурував її в стіну замку. З тих пір люди бачать привид Марії.

7. Актівський каньйон

Надзвичайно красивий скелястий комплекс лісової та водної екосистем, в обрамленні гранітних валунів.

8. Озеро Лемурійське — Мертве море на півдні України

У Херсонській області біля села Григорівка унікальне рожеве озеро з ропою, яка має лікувальні властивості. У літрі води з лемурійського озера міститься на п’ятдесят грамів більше солі, ніж в Мертвому морі.

9. Олешківські піски

Одна з найбільших пустель на європейському континенті, що розкинулася в Цюрупинському районі Херсонської області. Її пісок може нагріватися в спеку до 78 градусів.

10. Венеція у Вилковому

Унікальне містечко на воді, розташоване в місці, де Дунай впадає в Чорне море. Тут можна спуститися на човні по Білгородському каналу і проплисти по каналу Лілій.

11. Водоспад Шипіт

Водоспад висотою 14 метрів розташований в глибокій ущелині річки Пилипець на північних схилах гірського масиву полонина «Боржава» Карпатського регіону. Починаючи з дев’яностих років, сюди в липні кожного року з’їжджаються хіпі та представники інших субкультур України та з-за кордону на неформальний фестиваль, який завершується святом Івана Купала.

12. Оптимістична печера

Це найдовша в світі гіпсова печера. Вона знаходиться поблизу села Королівка на Тернопільщині.

Джерело:
До списку новин