загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Бабусі вирішили зайнятися танцями на жердині

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Китайський колектив 60-річних танцівниць на пілоні.

У багатьох людей китайські жінки похилого віку асоціюються з груповими танцями на площах, проте кілька жительок міста Цзілінь вирішили зайнятися танцями на жердині.

Колектив складається з 8 осіб. Середній вік учасниць 64 роки. За танцювальним позам і складним рухам літні  жінки нітрохи не поступаються молодим танцівницям.

Керує групою 68-річна Цзян Чжицзюнь. Її колектив неодноразово брав участь у національних та міжнародних змаганнях з акробатики на жердині і багато разів займав перше місце в старшій віковій категорії. 

У Цзян Чжицзюнь зародився інтерес до цього виду танців під впливом її доньки, і вона займається акробатикою вже впродовж п'яти років поспіль. 

За її словами, танець на пілоні є втіленням сили і краси, і тому вкрай важливо навчитися як вміло використовувати силу.

 

Джерело:
До списку новин