загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Послуги пенсійного фонду стануть доступні через BankID

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уряд затвердив можливість отримувати електронні послуги пенсійного фонду не тільки за допомогою цифрового підпису, але й за допомогою BankID.

Про це у фейсбуці повідомив міністр Кабміну Дмитро Дубілет.

Цифровий підпис все ще має низьке проникнення серед українців, а інтернет-банками (Приватбанк, Monobank та інші) користується багато хто,
– зазначив він.

Також, за словами Дубілета, українці зможуть попросити роботодавця передати Пенсійному фонду в електронному варіанті інформацію про їхній трудовий стаж до 2000 року. Це дозволить у майбутньому зробити призначення пенсій та інших соціальних виплат повністю дистанційним.

Що таке Bank ID?

Спосіб електронної ідентифікації людини через українські банки. Необхідний для надання адміністративних послуг через Інтернет.

bankid пенсії дистанційно електронні уряд дубілет
Як користуватися сервісом BankID / bankid.org.ua

Що таке електронний підпис?

Це підпис, отриманий за результатом криптографічного перетворення набору електронних даних. Реалізується він не за допомогою графічних зображень, а математичних перетворень над змістом документу. Завдяки цьому його неможливо підробити.

 

Джерело:
До списку новин