загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Маковий торт з мигдальним кремом та виноградом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Виноград чудово пасує до таких десертів!

Інгредієнти:

Макові коржі:
1 склянка білків
1 склянки пшеничного борошна
1 склянки маку 
0,5 склянки цукру
100 г вершкового масла
2 чайні ложки ванільного цукру 
1 чайна ложка розпушувача 

Мигдальний крем:
400 мл молока
1 ванільний пудинг без цукру
3 столові ложки цукру
200 г вершкового масла
30 г мигдалю в пластівцях
мигдальна олія 
1 агрусове або виноградне желе
виноград

Підготовка:

Білки збити з цукром і ванільним цукром жорстко. До білків, всипати мак і акуратно перемішати. Борошно і розпушувач просіяти через сито всипати поступово в білки і акуратно перемішати. В кінці налийте розтоплене і охолоджене масло і знову акуратно перемішайте. Деко розміром 25*25 см, дно викласти папером для випічки. Вилити тісто і рівномірно розподілити. Випікати при 170 градусах близько 25 хвилин. Холодний корж розрізати уздовж.

Мигдальний крем:
З молока, відлити півсклянки молока, решту кип'ятити з цукром. У півсклянки молока змішати пудинговий порошок, залити киплячим молоком і помішуючи знову закип'ятити. Зняти з вогню і  гарячий пудинг зверху накрити харчовою плівкою. Охолодити.

Вершкове масло розтерти до білого. До масла додати по столовій ложці холодний пудинг і потерти. Додайте кілька крапель мигдалевої олії або есенції і протерти, в самому кінці додати мигдальні пластівці. 

Коржі перекласти мигдальним кремом, залишивши 3-4 ложки на гору. Злегка притиснути коржі. Зверху макового коржа розподіліть відкладений крем, розріжтевиноград навпіл і викладіть на крем. Залийте зверху злегка загуслим желе. 

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин