загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ЮНЕСКО визнала косівську кераміку нематеріальною спадщиною людства

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

ЮНЕСКО на 14-му Міжурядовому комітеті в Боготі внесла косівську мальовану кераміку до списку нематеріальної спадщини людства.

«Традиція косівської мальованої кераміки була щойно занесена до списку нематеріальної спадщини. Вітаємо, Україно!», написала організація у своєму Twitter.

Ексміністр культури України Євген Нищук написав на своїй сторінці у Facebook:

«Щойно косівську мальовану кераміку внесено до Репрезентативного списку ЮНЕСКО нематеріальної культурної спадщини людства!

Щиро радий, що ту велику роботу, яку ми проробили у Міністерстві культури, ще за мого керівництва, має тепер такий надзвичайний результат!

Вітаю усіх, хто долучився до роботи над цим номінаційним досьє!

Окремі вітання неймовірній пані Марії Гринюк, що нині перебуває на засіданні ЮНЕСКО і чия робота у підготовці номінації була надзвичайно важлива!».

 

Джерело:
До списку новин