загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українська компанія винайшла пристрій для вимірювання IQ тварин

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Компанія з України Clever Animal розробила пристрій, що здатен вимірювати розумові здібності тварин. Власники тварин зможуть стежити та спілкуватися з ними онлайн за допомогою мобільного додатку.

Планшет господаря під’єднується до девайсу розміром зі звичайний тостер. Домашні улюбленці, мешканці зоопарків чи піддослідні тварини зможуть проходити тести на планшетах – дотикаючись до тачскрину. За правильну відповідь тварини отримуватимуть корм. Результати тестів заноситимуться до загальнодоступної бази даних, яку вчені зможуть використовувати у своїх дослідженнях і замовляти розробку тестів. 

Навіщо це потрібно?

Завдяки цьому буде витрачено менше часу на навчання нових тварин. Тести будуть доступні всім власникам чотириногих по всьому світу, і в найкоротші терміни лабораторія-замовник отримає десятки тисяч результатів випробувань.

Подібні прилади вже використовують у лабораторіях для вивчення хвороб Альцгеймера, Паркінсона, Хантінгтона, шизофренії та інших. Таким чином тварини отримають тренажер для мозку та швидше навчаються за відсутності господарів відсутні. 

Тварини отримають тренажер для мозку з можливістю підкріпитися і зайняти себе, поки господарі відсутні. Це також можливість вивчити зрозумілий людині і тварині мову спілкування – останні етапи навчання передбачають саме це.

Програмне забезпечення пристрою, як і мобільний додаток буде безкоштовним. Власники домашніх тварин зможуть дізнатися IQ своїх улюбленців і провести з ними тести, а також простежити за улюбленцями та поспілкуватися з ними онлайн. 

Зараз проєкт Clever Animal перебуває на стадії pre-seeds. На краудфандинговій платформі розпочато збір коштів на створення прототипу.

 

Джерело:
До списку новин