загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Яблучник на білках

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Бюджетний пиріг, що викликає захват у всіх, хто спробував!

Інгредієнти:

Бісквіт з білків:
8 білків
6 столових ложок цукру
8 столових ложок олії
8 столових ложок пшеничного борошна
1 чайна ложка порошку для випічки

Маса-яблучна:
800 г очищених яблук
1 столова ложка вершкового масла
150 мл сидру
0,5 чайної ложки кориці
2 столові ложки цукру
1 желе лимонне
цукрова пудра

Приготування:

Бісквіт з білків:
Холодні білки збити жорстко з цукром і дрібкою солі. ДО збитих білків додати тонкою цівкою олію, і перемішати на середніх оборотах. Вимкнути міксер і в білки просіяти борошно з розпушувачем. Перемішати на повільних оборотах до з'єднання інгредієнтів. Дві форми розміром 33 * 21 см викласти дно папером для випічки. Тісто розділити навпіл, викласти на лист і рівномірно розподіліть. Поставити в теплу духовку на 180 градусів і випікати приблизно 15-17 хвилин. Вийняти, остудити і розрізати навпіл.

Маса-яблучна:
Яблука натерти на крупній терці. На сковороді розігріти вершкове масло, додати яблука, цукор, корицю, сидр і тушкувати близько 10-12 хвилин. Зняти з вогню, в гарячі яблука засипте желе порошок і ретельно перемішайте. Яблука охолодіть 10 хвилин і гарячими перекласти коржі з білків. Пляцок покласти в холодне місце, найкраще на всю ніч. Перед подачею присипати цукровою пудрою.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин