загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

82-річна бабуся побила злодія, який вломився в її будинок

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мешканець Нью-Йорку обрав собі, на його думку, слабку жертву. Він вдерся в будинок однієї бабусі, проте для нього це закінчилося погано.

82-річна Віллі Мерфі вже збиралася спати, коли почула, як хтось загрюкав у двері й вимагав викликати швидку допомогу, пише CNN.

Натомість Мерфі зателефонувала в поліцію, але не відкрила чоловікові двері та не впустила його у будинок. Це розлютило зловмисника і він виламав двері.

"В будинку напівтемно, я сама, я стара. Але знаєте що? Я – сильна. Він обрав не той будинок", – сказала жінка. Виявилось, що літня жінка – бодібілдер, колишня переможниця конкурсів і вона майже щодня відвідує тренування.

Тому жінка вирішила самостійно захиститись від злодія. "Я взяла стіл і знаєте що? Він зламався! Тоді я атакувала його ніжками від столу", – розповідає жінка. Також бабуся набризкала йому в обличчя шампуню та пару разів штурхонула шваброю. Зловмисник хотів утікти, але йому це не вдалося через ушкодження.

Хоча бабуся каже, що легко підіймає 100 кілограмів, їй було важко випхати чоловіка з дому, який вже лежав на землі. У цей момент нарешті приїхали поліція. Поліцейські були сильно здивовані побаченим. Зловмисника вони відправили в лікарню, а з бабусею навіть зробили спільне фото.

 

Джерело:
До списку новин