загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У британському селі протягом шести років жителям підкидають гроші в пакетах. «Злочинця» нарешті знайшли!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Близько шести років жителів англійського села Блекхолл-Кольєр «тероризував» невідомий, який підкидав людям пакети з грошима. Поліція нарешті змогла розкрити справу!

Село Блекхолл Коллірі в графстві Дарем стало центром глобальних інтриг, коли детективи виявили, що з 2014 року пачки грошових коштів на суму щонайменше 26 000 фунтів стерлінгів анонімно розкидалися у селі, часто залишалися просто на тротуарах.

З 2014 року поліція знайшла аж 13 пакетів - практично в кожному з них було по 2 тисячі фунтів стерлінгів з 20-фунтових банкнот. Гроші спеціально залишали на відкритих місцях, щоб їх обов'язково знайшли. 

Кожна людина з сільської спільноти мала теорію про те, хто може стояти за цими вчинками доброти. Може, це був переможець у лотереї? Дилер наркотиків, який прагне позбутися своєї неправедної вигоди? Або це хтось літній і, можливо, хворий? 

Правоохоронці не могли розкрити справу, адже Робін Гуд добре замітав сліди і навіть не залишав відбитків пальців.

Однак наприкінці грудня з'ясувалося, що Робін Гудів насправді двоє - вони самі прийшли в поліцію і зізналися в скоєному. Благодійники побажали залишитися анонімними, так як робили це не заради подяки, пише The Guardian. Відомо, що вони не є місцевими жителями.

Кілька років тому аноніми «раптово розбагатіли» (джерело збагачення вони пояснили поліції), а тому захотіли поділитися з кимось грошима. Жінка (одна з Робін Гудів) розповіла, що відчувала емоційний зв'язок з жителями села після того, як вони надали їй допомогу (яку - не уточнюється), а тому хотіла відповісти їм добрим вчинком. 

Імена пари настільки ретельно охороняються, що навіть детектив, який керував розслідуванням  Джон Форстер сказав, що не впевнений, чи хоче знати, хто вони. 

Поліція похвалила чесність 13 осіб, серед яких були пенсіонери і люди у скрутному становищі, які знайшли пакети з грошима і передали їх у поліцію. Потім гроші були повернуті їм.

Форстер сказав: "Мені дуже приємно, що ми отримали відповідь на цю таємницю, і радий, що тепер ми можемо остаточно виключити гроші, пов'язані з будь-яким злочином чи психічно неврівноваженою людиною".

Форстер сказав, що не знає, чи залишили ці благодійники більше грошей, аніж 26 000 фунтів стерлінгів, які чесні жителі Блекхолла передали в поліцію. "Я хочу думати, якщо це було не все, то більшість, і радію з цього", - сказав він.

 

Джерело:
До списку новин