загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Майже на 1000 гривень збільшені соціальні виплати дітям-сиротам і пенсіонерам, які потребують догляду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховна Рада прийняла в першому читанні проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України».

За відповідне рішення проголосували 276 народних депутатів України.

За словами міністра соціальної політики Юлії Соколовської, цей законопроект стосується дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою чи піклуванням, та громадян похилого віку, які досягли 80-річного віку і потребують постійного стороннього догляду.

Таким чином, законопроектом передбачено підняти розмір виплат зазначеним категоріям громадян з 2 до 2,5 прожиткових мінімумів – це приблизно на 1000 гривень.

Відзначається, що в разі прийняття закону, отримають підвищені виплати 42 тисячі дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Також законом передбачено підвищення виплат для таких родин, де є діти з інвалідністю – на 2600 гривень.

Крім того, законопроектом на 600 гривень збільшуються виплати одиноким особам, які досягли 80-річного віку, і за висновком лікарсько-консультативної комісії потребують постійного стороннього догляду, не забезпечені соціальним захистом з боку держави на достатньому рівні.

 

Джерело:
До списку новин