загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У США подружжя прожило разом 65 років і померло в один день

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вони трималися за руки у свої останні години.

У США літня пара, яка прожила разом 65 років, померла в один день із різницею у кілька годин.

Про це пише New York Post.

В американському місті Сент-Луїс у будинку для літніх людей проживали 86-річний Джек Моррісон і його 83-річна дружина Харрієт. Чоловік та жінка прожили разом 65 років, але 11 січня вони померли із різницею у кілька годин. Щоб закохані могли триматися за руки, їхні ліжка поставили близько одне до одного.

"Мені сумно. Але я знаю, що тепер вони на небесах разом. Про їхню історію кохання можна написати книжку", - розповіла племінниця Сью Вагенер.

Джек працював водієм автобуса, коли 1955 року зустрів Гаррієт. Він помітив її серед інших пасажирів і наважився запросити на побачення. Чоловік влаштував вечерю на двох на Геловін. За словами племінниці, відтоді пара була нерозлучною. Не минуло й року, як пара вирішила вступити у шлюб. Гаррієт народила двох синів. Один з них помер 2007 року від раку підшлункової залози.

Подружжя поховали біля могили їхнього сина. 

 

Джерело:
До списку новин