загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кролик тушкований в червоному вині з овочами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Яка ж це смакота!

Кролик - це такий ж унікальний м'ясний продукт, як і курка. Кролика можна тушити, смажити, парити, запікати з овочами, ягодами, у вині і навіть з фруктами. Він буде дуже смачний в сметанному або гірчичному соусі, ну а від хорошого рецепту кролика тушкованого в червоному вині з овочами точно ніхто не відмовиться. Дієтичне м'ясо кролика є також джерелом вітамінів групи В і білків. Крім цього в ньому міститься дуже низький рівень холестерину, а це значить, що калорійність страви з кролика тушкованого в червоному вині з морквою і цибулею буде дуже низькою, а точніше - 110 ккал в ста грамах продукту. Крім цього, в страві містяться такі корисні речовини:

- Білки - 12 г

- Вуглеводи - 3 г

- Жири - 4 г

Складові

1. Кролик - 1 тушка (мінімум 1.5 кг)

2. Сіль, перець

3. Оливкова олія - ​​6 ст.л.

4. Часник - 4 зубчики

5. Розмарин - 4 гілочки

6. Морква - 4 шт.

7. Цибуля-порей - 1 стебло

8. Червоний перець - 2 шт.

9. Цибуля- 300 г

10. Червоне вино - 250 мл

11. Бульйон - 200 мл

Приготування

1. Кролика промийте під проточною, холодною водою, обсушіть рушником і наріжте на середньої величини порційні шматочки. Чотири столові ложки оливкової олії  змішайте в з перцем. Часник почистіть і видавіть з допомогою спеціального часникового преса, додайте до олії. Гілочку розмарину вимийте, струсіть, обірвіть листочки від стебел і змішайте з часниковою олією. Маринуйте  кролика в приготованому соусі як мінімум години чотири.

 

2. Поки буде маринуватися кролик займіться овочами: моркву почистіть, вимийте і наріжте тонкими скибочками. Вимийте і також наріжте цибулю-порей. Чисті і сухі червоні перці розріжте навпіл, видаліть насіння і подрібніть в вигляді невеликих кубиків.

3. Цибулю почистіть від лушпиння, розріжте на вісім рівних частин. У глибокій сковороді,  або казанку, нагрійте оливкову олію. З кролика злийте весь часниково-олійний маринад. Кожен шматочок кролика обсмажте з усіх боків на розігрітій поверхні, додайте цибулю, моркву, рештки маринаду, розмарин і цибулю-порей. Змішайте червоне вино з бульйоном в окремій ємності, доведіть до кипіння і залийте цією рідиною смачне тушковане м'ясо кролика. Накрийте ємність кришкою і тушкуйте протягом двадцяти хвилин, на мінімальному вогні. Потім додайте подрібнений у вигляді кубиків перець і продовжуйте тушкувати ще двадцять хвилин до готовності кролика тушкованого з овочами в червоному вині та бульйоні. Додайте сіль і перець за смаком.

Із зазначених інгредієнтів вийде приблизно шість порцій страви. Тепер ви знаєте рецепт, як приготувати в домашніх умовах смачного і соковитого кролика. Користуйтеся самі і не забудьте поділитися з друзями і родичами.

Джерело:
До списку новин