загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Торт з печивом "Орео"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мій найулюбленіший торт: його легко готувати і нічого не потрібно випікати в духовці-бісквіт печеться в мультиварці.

Інгредієнти:

Масляний бісквіт:
Яйця курячі - 2 шт.
Молоко будь-якої жирності - 200 мл
Олія- 100 мл
Борошно пшеничне - 2 склянки
Цукор - 2 склянки
Сіль - 0,5 ч. л.
Сода, гашена оцтом-0,5 ст. л. 
Розпушувач - 1 пачка (10 г)
Какао-порошок - 6 ст. л.
Окріп (в самому кінці!) - 200 мл

Крем:
Сметана будь-якої жирності - 800 мл
Згущувач для вершків-2 пачки
Цукор - 0,5 склянки
Печиво «Орео» - 20 шт. (кружечків)

Прошарок - вишневе конфі

Стакан - 200 мл
Об'єм чаші мультиварки - 5 л

Приготування

Якщо ви жодного разу не створювали торт з печивом «Орео», то я вам дуже рекомендую спробувати. Десерт виходить соковитим, солодким, тому обов'язково вносити в нього легку кислувату нотку, наприклад вишневу. У мене вже було готове вишневе конфі і зберігалося в морозилці - його зробити зовсім не важко заздалегідь ввечері або вранці. Масляний бісквіт я випікала в мультиварці - мені дуже подобається випічка в цій техніці. Вона виходить пропареною, вологою і соковитою, на відміну від духовки.

Відразу скажу, що масляний бісквіт необхідно випікати більшу кількість часу, ніж це рекомендовано. Тобто на табло моєї мультиварки загоряється 50 хвилин, а я пекла бісквіт близько 1 години і 10 хвилин. Якщо ви не допечете бісквіт, всередині нього буде сире тісто, схоже на глину - така помилка дуже часто повторюється у тих, хто поспішає! Також не забувайте охолодити основу перед розрізанням, гарячий бісквіт ви рівно не розріжете - він буде рватися на частини. Не зменшуйте норму цукру, навіть якщо вам здасться, що його в тісті занадто багато!

Сметану для крему можна купувати як магазинну, так і фермерську на ринку. Обов'язково додавайте при створенні крему з неї загущувач для вершків, так як сметана з цукром перетворюється в рідку масу!

Отже, підготуйте необхідні інгредієнти і почнемо кулінарити!

У чашу кухонного комбайна або в глибоку ємність вбийте два курячих яйця, влийте склянку молока будь-якої жирності, половину склянки олії. Всипте дві склянки цукрового піску, сіль, какао-порошок і збийте близько 2 хвилин.

Всипте пшеничне борошно і розпушувач, як слід перемішайте. Тісто вийде дуже густим - така консистенція у нього і має бути. Погасіть соду оцтом і ще раз перемішайте.

Влийте склянку крутого окропу і моментально перемішайте весь вміст ємності, отримуючи рідке тісто.

Змастіть чашу мультиварки і вилийте в неї приготоване тісто. Можна спекти бісквіт і в духовці при 180°С близько 1 години, але обов'язково поміщайте його у вже розігріту пічку.

Спечений масляний бісквіт акуратно витягніть  і обов'язково дайте йому охолонути не менше 1 години! Після цього розріжте на 3 частини по горизонталі, намагаючись діяти акуратно.

Подрібніть 10-12 шт. печив в крихту, використовуючи комбайн або подрібнювач, можна використовувати пакет і качалку. У чаші кухонного комбайна з'єднайте сметану будь-якої жирності, цукор, крихту печива і загущувач для вершків. Ретельно вимішайте крем приблизно 2-3 хвилини.

Нижній корж бісквіта змастіть кремом.

Викладіть на нього Вишневе конфі. Замість конфі можна використовувати відціджену від сиропу вишню без кісточок у власному соку. Покрийте конфі шаром крему.

Потім викладіть ще корж, знову крем і верхній бісквіт. Обмажте торт з усіх боків кремом, що залишився, і помістіть в холодильник на 2-3 години, можна на ніч.

Торт з печивом «Орео» готовий. Прикрасьте його печивом, м'ятою, кумкватом і подайте до столу.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин