загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

До чого може призвести втрата сережки — народні прикмети

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чого чекати від втрати ювелірних прикрас.

На світі існує велика кількість прикмет — хороших і не дуже. Причому в різних країнах вони теж різні. А вірити в них чи ні — це справа, яка стосується кожної людини окремо. А в принципі, будь-яка втрата неприємна. І зовсім не важливо, що це, дорога ювелірна прикраса або просто улюблена дрібничка.

Втрата певних речей може нести якийсь сенс, на який звертають увагу ще зі стародавніх часів. Знайти або втратити сережку — має подвійний сенс. Більш точно можна розтлумачити зміст прикмети, якщо знати сімейний стан, культуру і звичаї народу, матеріал з якого виготовлено прикрасу. Сьогодні не тільки жіноча половина носить сережки, але й чоловіки не рідко прикрашають себе ними. Тому, давайте розберемо погано це чи добре втратити сережку і до чого може привести втрата прикраси.

Прикмети

Вважається, що сережка є свого роду оберегом для людини. Тому, її втрата своєрідний знак понад. Загалом — то це не така погана прикмета.

Якщо сережку втратила незаміжня дівчина, розлучена жінка або вдова, то це означає, що незабаром ви зустрінете свого коханого. Навпаки, якщо втрата сталася у заміжньої жінки, то незабаром у її житті з'явиться новий кавалер. І зовсім не має значення з якого матеріалу виготовлено прикрасу.

Якщо втрата пов'язана з золотою прикрасою, то для незаміжньої дівчини вона означає швидке весілля. Якщо зі срібла — то до тривалих серйозних відносин, які, можливо, перейдуть до заміжжя. А якщо це біжутерія — то зустріч з чоловіком, який в майбутньому стане коханим.

Для заміжньої жінки втрата має зовсім інший сенс. Найчастіше це обіцяє розлучення з чоловіком з ініціативи дружини. Причина цього, що криється проста — поява нового коханого.

Якщо сережка була подарована чоловіком, то однозначно розлучення і причина не має значення. А якщо прикраса була куплена самою жінкою або подарована кимось, то такої негативної енергетики прикмета не несе.

Якщо втратили обидві сережки одночасно, то можна сказати вам пощастило подвійно і швидке заміжжя не за горами. Однак, сережки повинні бути втрачені випадково, а не спеціально викинуті або вкрадені.

Якщо прикраси були спочатку втрачені, а потім знайдені, то все одно прикмета справдиться. Тільки відносини з новим супутником не будуть тривалими.

Якщо загубилася сережка тільки з лівого вуха у прекрасної представниці, то це віщувало якісь випробування на її життєвому шляху. Якщо з правого боку — нові відносини із протилежною статтю будуть довгі і щасливі.

Для чоловічої половини населення втрата прикраси з вуха має різко негативне значення. І зовсім не має сенсу з якого матеріалу сережка виготовлена. У минулому, сережки у чоловіка вказували на його достаток, так от її втрата загрожувала швидким розоренням і невдачею в справах.

Також у багатьох країнах сережка у вусі чоловіка більшою мірою вважалася оберегом. Тому її втрата не віщувала нічого доброго. Наприклад, моряк не виходив у плавання.

Також в магічній практиці є повір'я, що прикраси з дорогоцінних металів і каменів володіють захисними властивостями. Якщо темніє золота сережка, то можна припустити, що на її володаря намагаються впливати за допомогою негативної енергії. Золото вважається свого роду оберегом від пристріту, псування і лихого ока. Тому втрата такої речі має лише позитивне значення. Це означало, що предмет увібрав в себе занадто багато негативної енергетики і негативу і просто покинув господаря.

А ось знайти таку сережку обіцяє нещастя. Тому забирати собі загублені кимось прикраси означає привласнення чужих проблем і негативної енергетики. Однак, можна очистити прикраси від енергетики попереднього власника, для цього можна сходити в храм і освятити їх, помити під проточною водою або просто потримати над полум'ям церковної свічки.

Знайти такий виріб не обіцяє нічого хорошого, тому в разі знахідки від таких прикрас потрібно позбутися (наприклад, продати), але ні в якому разі не носити.

Якщо сережка зламалася, то це віщувало розкриття якоїсь таємниці.

Втрата срібного виробу обіцяє незаміжній дамі швидку зустріч з чоловіком, з серйозними намірами.

Сни про втрачені прикраси мають протилежно дзеркальне значення, ніж прикметами наяву. Так втрачена уві сні сережка говорить про розставання зі своєю другою половиною, а знайдена навпаки обіцяє швидке заміжжя і зустріч нового кохання.

Якщо сережка розстебнулася і впала або просто випала з вуха через поломку застібки, то це вважається доброю прикметою. Для незаміжніх дівчат — швидке одруження, для заміжніх — зустріч з новим кавалером, який може стати її коханцем. Однак, чи зважиться дама на адюльтер або обмежиться фліртом, вирішувати тільки їй.

Підсумовування

Звісно, вірити чи не вірити в прикмети — це суто ваша особиста думка. Звичайно, коли марновірство збувається точно, то як тут не повірити в прикмети. Так і відбувається поява забобонів з покоління в покоління.

Однак, сама енергетика і сила віри в прикмети теж впливає на результат. Навіть якщо втрата обіцяє вам негативний результат, то не слід постійно думати про це і чекати поганого кінця. Адже навіть сила думки має матеріальне значення. Тільки ми самі направляємо енергетику і увагу на свої бажання і потреби. Тому можна побажати вам вірити тільки в позитивний результат прикмети і чекати від будь-якого негативного моменту тільки гарні емоції.

 

Джерело:
До списку новин