загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Влада Італії знизила пенсійний вік на 5 років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уже всі закони підписані!

Президент Італії Підписав закони про зниження пенсійного віка на п’ять років і вели базовий дохід для малозабезпечених і тих,хто не може знайти роботу – 780 євро на людину і 1032 євро на родину.

17 січня закон був схвалений Радою міністрів Італії

Головний пункт закону – зниження віку виходу на пенсію на 5 років. На даний момент він складає 67 років ( його збільшили у 2011 році під час економічної кризи)

Реформа дозволяє виходити італьянцям на пенсію уже в 62 роки, але при умові, що до цього часу у них буде стаж 38 років тружового стажу.Таким чином під нову реформу може потрапити майже кожен, хто почав працювати раніше 29 і немав великих перерв.

Чим старша людина,тим менший стаж йому потрібен для виходу на пенсію.

Ще президент підписав закон про баховий дохід. Згідно якому малозабезпечені і соціально незахищені громадяни Італії отримають право на так званий” базовий дохід”, який складає 780 євро на людину і 1032 євро на родину. Ці кошті також будуть отримувати безробітні, які тривалий час не можуть знайти роботу, молодь. 

Згідно оцінки уряд, витрати на програму базового доходу складав в перший рік близько семи мільйонів євро.

І ідея базового доходу, і ранній вихід на пенсію були одними з головних передвиборних обіцянок партії «П’ять зірок», з якими вона йшла на вибори в березні 2018 року.

 

Джерело:
До списку новин