загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Комітет ВР цього місяця планує розглянути зміни до прожиткового мінімуму

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Парламентський комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів планує у лютому розглянути законопроект про внесення змін до законодавства щодо створення передумов для підвищення прожиткового мінімуму. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова комітету Галина Третьякова, передає УНН.

"Іноді назви законопроектів збивають з пантелику", - написала Третьякова.

Так, голова комітету поділилася фотографією на якій вказано, що 19 лютого 2020 року комітет повинен розглянути на засіданні законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення передумов для підвищення прожиткового мінімуму на рівень, не нижчий рівня фактичного прожиткового мінімуму.

Окрім того, згідно з планом роботи парламентського комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів на період третьої сесії ВРУ дев’ятого скликання, у лютому запланований розгляд законопроекту №1175 про внесення змін до ст.4 ЗУ "Про прожитковий мінімум" щодо затвердження прожиткових мінімумів на рівні фактичного розміру та альтернативні до нього №1175-1, 1175-2, 1175-3.

Нагадаємо, з 1 січня 2020 року в Україні змінився розмір мінімальної заробітної платні та прожитковий мінімум. До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов, у якому просять визнати протиправними дії уряду зі встановлення розміру прожиткового мінімуму на 2020 рік.

 

До списку новин