загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Юридичні консультації безкоштовно та онлайн: у Фейсбуці, Інстаграмі та в Telegram-каналі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Безоплатну правову допомогу нині можна отримати в різних соціальних мережах та месенджерах. Так, днями Координаційний центр з надання БПД запустив новий сервіс у Telegram.

Канал доступний за посиланням. Він створений для розміщення юридичних порад щодо різних сфер законодавства. Юристи з різних куточків України надаватимуть поради з практичними прикладами щодо механізмів захисту прав. Простою та доступною мовою (що є особливо цінним, коли справа стосується законодавства) вони роз’яснюють правові питання.

Тематику обиратимуть з огляду на досвід попередніх звернень, а також відповідно до змін у законодавстві, щоб зорієнтувати громадян стосовно нововведень. Так, зокрема, на каналі вже з’явилася інформація щодо прав та обов’язків пасажирів громадського транспорту, платіжок за газ, пенсійного забезпечення та виплат одиноким матерям.

Система безоплатної правової допомоги також представлена на офіційному сайті Координаційного центру.

Тут є докладна інформація про контакти, за якими можна звернутися для отримання юридичної консультації, а також новини, анонси, реєстри, плани та звіти. Уся інформація також розділена за категоріями для різних соціальних груп.

Сторінка Координаційного центру з надання правової допомоги у Фейсбуці також містить поради та реальні історії, анонси та корисні посилання. Тут є можливість зателефонувати до Центру або надіслати повідомлення.

На Youtube -каналі розміщуються відеоматеріали з різних ресурсів, зокрема і Антикризового медіа-центру. Це переважно юридичні поради та консультації з конкретних питань.

Представлена система БПД також і в Іnstagram. Крім того, безкоштовну консультацію можна отримати, зателефонувавши на «гарячу» лінію за номером 0-800-213-103.

Ріта Карпенко

 

До списку новин