загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Молодий бог": пенсіонер хотів через суд стати на 20 років молодшим

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

70-річний Еміль Рателбанд прагнув офіційно змінити дату свого народження з 11 березня 1949 року на 11 березня 1969 року і порівнював це зі зміною статі.

"Ми живемо у час, коли ви можете змінити ім'я, можете змінити стать. А чому не вік?", - запитує Рателбанд в розмові з журналістами газети De Telegraaf.

Нідерландська газета Algemeen Dagblad повідомляла, що суд розглядав перспективи позову чоловіка скептично - в країні немає правового механізму, який дозволяв би громадянину офіційно змінити свій вік.

Один з суддів поцікавився, що станеться з 20 роками життя пана Рателбанда, які він збирається викреслити. "За ким тоді доглядали ваші батьки? Хто був тим малим хлопчиком?", - запитав суддя.

Пан Рателбанд у своєму позові вказує, що відчуває на собі дискримінацію через свій вік - наприклад, під час прийому на роботу чи пошуку стосунків у сервісі знайомств Tinder.

"У віці 70 років я обмежений у своїх можливостях. А якщо мені 50, я ще можу придбати новий будинок, їздити на іншому авто, можу більше працювати", - каже він.

"Якщо я в Tinder вкажу свій справжній вік, мені просто ніхто не відповість. А от якщо я вкажу, що мені 50, то з моїми даними я опинюся в привілейованому положенні", - додає Рателбанд.

За його словами, лікарі запевняють його в тому, що в нього тіло 45-річного чоловіка, а сам він описує себе як "молодого бога".

Пан Рателбанд також обіцяв, що в разі, якщо його вік офіційно змінять, він відмовиться від пенсії.

Зрештою, суд відмовив Емілю Рателбанду в праві офіційно знизити вік в документах до 50 років. У рішенні суду зазначається, що вік нерозривно пов'язаний з правами і обов'язками людини, а його офіційне зміна призвело б до того, що багато чинних законів втратили б сенс. Суд також зазначив, що Рателбанд не надав достатніх доказів того, що він піддається дискримінації.

 

Джерело:
До списку новин