загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ось чому ваш телефон розряджається так швидко. Корисні поради

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сьогодні смартфони перестали бути тільки засобом зв’язку. З їх допомогою ми можемо відвідувати улюблені сторінки в Інтернеті, дивитися кліпи і відео, читати новини і грати. Дуже засмучує, коли телефон швидко розряджається. Виявляється, нерідко швидка розрядка відбувається через те, що ми неправильно поводимося з батареєю.

Ось кілька причин, чому ваш телефон може швидко розряджатися.

1. Ви заряджаєте смартфон до 100%

Багато хто вважає, що треба дочекатися 100% зарядки. На думку експертів, найкраще підтримувати обсяг зарядки батареї від 30 до 80%, відправляючи його періодично на короткі підзарядки.

2. Ви дозволяєте телефону повністю розрядитися

Така звичка «садить» батарею, тому краще відправляти телефон на зарядку, не чекаючи повідомлення про низький заряд. Повністю давати телефону розрядитися до виключення потрібно тільки 1 раз в два місяці, щоб калібрувати батарею.

3. Ви дозволяєте батареї перегріватися

Батареї смартфонів вкрай негативно реагують на високі температури – оптимальний температурний коридор від 1 до 35 градусів.

4. Ви занадто часто використовуєте бездротову зарядку

Бездротові заряджають пристрої також можуть викликати перегрів батареї.

5. Ви заряджаєте телефон, не знявши чохол

Якщо під час зарядки ваш смартфон нагрівається, чохол може провокувати утримання тепла всередині, що призведе до перегріву батареї.

6. Ваш запасний телефон зберігається без зарядки

Багато носять з собою запасний телефон на випадок, якщо основний розрядиться. Пам’ятайте, запасний телефон також почне швидко сідати, якщо не тримати його весь час зарядженим хоча б наполовину.

7. Ви використовуєте невідповідний провід для зарядки

Для всіх телефонів передбачені певні кабелі для зарядки. Іноді кабель іншого виробника може провокувати недостатню або надмірну зарядку батареї смартфона.

 

Джерело:
До списку новин