загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рахунки за газ можуть знизитися на 40% - Гончарук

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Сума в платіжках за газ для деяких категорій населення може знизитися до 40%, заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук під час брифінгу.

У нас фактично витрати, які понесли домогосподарства і люди, що живуть в багатоквартирних будинках, значно менше, ніж минулої зими. Це перший хороший сигнал, - заявив Гончарук, додавши, що через зменшення ціни на газ теплокомуненерго має можливість знизити ціну на газ для людей.

«Окремі споживачі отримають рахунки за лютий на 40% нижче, ніж за аналогічний період 2019 року» — заявив прем'єр.

За словами прем'єра, зниження суми в платіжці слало можливим завдяки «сприятливої ситуації на ринку» і загального зниження цін на паливо на 40%. 

У лютому газ коштував значно дешевше, ринок був сприятливий, ми очікуємо, що послуги комунальної "газ" буде менше чотирьох тисяч гривень - це менше, ніж в грудні і листопаді, і очікуємо, що теплокомуненерго, вони отримують можливість поставити і зменшити для людей платіжку , навіть до 40%, - запевнив він.

Читайте також: Киянка отримала платіжку за опалення на 53 тис. гривень

Втім, всупереч заявам Гончарука, багато українців вже отримали платіжки, і вони виявились десятки разів більшими за попередні. Зокрема, згідно з новим законом “Про житлово-комунальні послуги” та відповідно до нормативів Кабінету міністрів України, в тих будинках, де індивідуальні лічильники на опалення є в від 70 до 99% квартир, іншим доводиться платити за комуналку своїх сусідів.

 

Джерело:
До списку новин