загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ПриватБанк незаконно збирає гроші з пенсіонерів: про що потрібно знати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

ПриватБанк звинуватили в тому, що він наживається на пенсіонерах, підключаючи їм без відома послугу “Скарбничка”, через яку щомісяця знімає кошти з балансу. Подібний випадок детально розписаний на сайті “Мінфіну” в розділі “Відгуки”.

За словами автора відгуку, у його сусіда-пенсіонера почали пропадати гроші з картки і, як виявилося, у нього вираховується відсоток за кожну операцію. Відключити послугу виявилося не так просто, і пенсіонер б самостійно точно не впорався б з цим. Таким чином банк наживається на літніх людях. Адже пенсіонери навіть не знають про те, що гроші з їх карти відраховуються на окремий рахунок і можуть в подальшому бути ними використані.

Читайте такожНовий уряд планує переглянути держбюджет - хоче підвищити пенсії

Співробітники Приватбанку відповіли, що позбавляти пенсіонерів коштів на виживання не є позицією банку і сервіс “Скарбничка” всього лише накопичує кошти, але не відбирає їх у клієнта.

Послуга “Скарбничка” допомагає клієнтам ПриватБанку при бажанні відкладати певну суму з кожної покупки (від 1% до 100%), а потім використовувати гроші у своїх цілях.

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк нав’язує клієнтам кредитні карти разом з картами для виплат.

 

Джерело:
До списку новин