загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсії в Україні: Усі пенсіонери отримають у 2020 році індексовані пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсії українцям у 2020 році будуть переглядати декілька разів.

Індексація пенсій в Україні була запланована на березень 2020 року, але в уряді вирішили перенести строки перерахунку виплат для українських пенсіонерів. Щорічна індексація пенсій гарантована законом України "Про обов'язкове державне пенсійне страхування", але в статті цього закону не передбачена точна дата перерахунку.

У 2017 році у пенсійному Законі була вилучена норма, що індексація пенсій проводиться з 1 березня. На думку Міністра Марини Лахебної, необхідно повернути відповідну норму задля того, щоб кожен пенсіонер знав, що кожного року, саме з 1 березня така індексація відбуватиметься.

Крім того, Міністр зазначила, що на сьогодні існує великий розрив у розмірах пенсій між людьми, які виходять на пенсію зараз та людьми, які вийшли на пенсію 10 або 20 років тому. Тому, ми опрацьовуємо підходи осучаснення пенсій і шукаємо на це можливості. «В пенсійному забезпеченні потрібно відновити соціальну справедливість», - сказала Марина Лазебна.

Як зазначається, Міністр доручила терміново підготувати пропозиції щодо шляхів підвищення соціального захисту людей та активно включатися в комунікаційну роботу з регіонами задля реалізації політики у соціальній сфері.

“Нам вкрай необхідний зворотній зв’язок, тоді ми будемо знати реальні потреби людини та зможемо робити якісну соціальну політику! Результати нашої роботи мають бути відчутні у кожній оселі”, - резюмувала Марина Лазебна.

 

Джерело:
До списку новин