загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Раді рекомендують ухвалити закон про перерахунок пенсій держслужбовцям

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Проектом також пропонується здійснити перерахунок пенсій журналістам.

Комітет з питань освіти, науки та інновацій рекомендує Верховній раді ухвалити законопроект №2257-1 "Про внесення змін до деяких законів України щодо перерахунку пенсій науковим працівникам, державним службовцям, працівникам органів місцевого самоврядування та журналістам". Про це повідомляє інформаційне управління Апарату ВР.

Зокрема, проектом пропонується внести зміни до ряду законів України, якими здійснити перерахунок пенсій для державних службовців, працівників органів місцевого самоврядування, наукових працівників, журналістів на тих підставах, які діяли на час виходу таких осіб на пенсію, у тому числі й у разі підвищення розміру заробітної плати працюючим відповідним працівникам за посадою, з якої була призначена пенсія.

Читайте такожНеправильно витлумачили. Розкодування супутникового сигналу телеканалів медіагруп не буде

"Народні депутати вирішили рекомендувати Верховній раді проект №2257-1 за результатами розгляду в першому читанні прийняти за основу та доручити головному комітету підготувати його до другого читання, а проект закону № 2257 - відхилити. Дане рішення буде направлене комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, визначеного головним з підготовки даних законопроектів", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, раніше анонсувалося, що комітет з питань освіти, науки та інновацій у вівторок, 10 березня, у ході свого засідання розгляне два проекти закони про перерахунок пенсій державним службовцям.

 

Джерело:
До списку новин