загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні зафіксована перша смерть через коронавірус

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Померла жінка з Житомирської області.

В Україні зафіксована перша смерть через коронавірус. Про це заявила радник міністра охорони здоров'я, лікар-інфекціоніст Ольга Голубовська у Facebook.

Як зазначила лікар, померла людина, яка проживала у Житомирській області.

"На жаль, перший померлий від COVID19. Житомирська область", - написала вона.

Разом з тим, у прес-службі МОЗ України підтвердили смерть 71-річної жінки з Житомирської області, яка 12 березня була госпіталізована із зафіксованим лабораторно підтвердженим випадком COVID-19.

"МОЗ України зазначає, померла жінка знаходилася в групі ризику. Згідно зі світовою тенденцією, старше покоління людей найбільш вразливе до інфікування коронавірусом COVID-19 з летальними наслідками", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні повідомлялося, що у жінки був важкий стан. Вона дуже пізно звернулася до лікарів, її підключили до апарату вентиляції легенів.

Читайте також"Українцям не врятуватися від коронавірусу": поради лікаря Комаровського

Нагадаємо, в РНБО заявили, що Україна закриє кордон для іноземців через 48 годин в зв'язку зі спалахом коронавирусу в світі.

 

Джерело:
До списку новин