загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Криза в Італії: 368 загиблих від коронавірусу за добу, 3,5 тисячі нових хворих

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Минула доба поставила рекорд щодо смертності від коронавірусу в Італії та щодо кількості нових виявлених хворих.

Про це йдеться в офіційній статистиці, переданій у ЗМІ міністерством охорони здоров’я Італії.

Станом на 17:00 неділі кількість загиблих від коронавірусу сягнула 1809 людей, при цьому за одну добу вона зросла на чверть (368 загиблих).

Також радикально збільшилася кількість тих хворих, у кого був лабораторно підтверджений коронавірус – їх зареєстровано 24747 від початку епідемії (на добу раніше було на 3590 менше, зростання 17%). 1672 людини перебувають у реанімації, це на 154 людини більше ніж добу тому. Всього госпіталізовано 9663 людей, хворих на COVID-19.

Від початку епідемії вилікувалися та визнані здоровими 2335 мешканців Італії (за минулу добу - 369).

Центром епідемії лишається північний регіон Ломбардія з центром в Мілані  (тут зареєстровано 1,5 тисячі нових хворих, загальна кількість – понад 13 тисяч), однак у майже всіх регіонах вже понад 100 хворих. Зокрема, стрімко зростає кількість хворих в столичній провінції Лаціо, яка донедавна вважалася безпечною (зараз – 436 хворих, 79 нових за добу), Тренто (378, 172 за добу), Тоскана (781, 151 за добу).

Як повідомлялося, остання країна Європи продовжує триматися під тиском коронавірусу - у Чорногорії зробили дев'ять нових тестів на SARS-CoV-2, всі - негативні.

 

До списку новин