загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Увага: Коронавірус – це бактеріальна зброя (публіцистика)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Раді національної безпеки і оборони України вважають, що джерелом вірусу COVID-19 могла стати секретна лабораторія в китайському місті Ухань.Про це заявив секретар РНБО Олексій Данилов в інтерв’ю «Українському радіо». За його словами, саме в Ухані знаходиться одна з секретних лабораторій F-4. «І ми вважаємо, що саме з цієї лабораторії стався витік. І не треба тут на тварин … Що це – тварини, змії і т.д. Там є потужна лабораторія, яка була запущена в 2015 році. Ми вважаємо, що саме звідти стався витік», – заявив Данилов. Голова РНБО додав, що «це проблема китайської сторони, і вони це розуміють».

На жаль ця заява пройшла повз увагу як широкого кола громадськості, так і спеціалістів. А дарма. Якщо посадова особа такого рангу робить таку не дипломатичну заяву проти другої економіки світу, то можна припустити що є певна інформація, яка поки що не доступна простим смертним.  Тож їм продовжують  втирати, що джерелом цього вірусу є тварини, різні види яких китайцями сприймаються за їжу. У це легко повірити, адже вони дійсно їдять все, що повзає, скаче, літає чи бігає. Та з огляду на те, як розвиваються події, це нагадує нашвидкуруч придуману легенду, щоб приховати справжнє джерело інфекції.

Читайте такожЗбільшення видатків на пенсії чи все-таки секвестр: як коронавірус змінить бюджет країни

Згідно озвученої заяви – вірус є лабораторним продуктом і така секретна лабораторія справді існує. Визнати це лабораторний продукт Китай не може, адже це означає визнати, що в країні розробляється бактеріологічна зброя. І це високотехнологічна розробка спрямована проти певної категорії людей. Можу припустити, що це ще не закінчений продукт, можна сказати сирий варіант. Тому-то Китаєм вживались такі заходи безпеки, адже було невідомо, як цей вірус проявить себе в людському середовищі, так як лабораторні дослідження ще не були завершені. Звідси всі ці захисні комбінезони, рекордне будівництво лікарень, блокування місця появи інфекції і т.д.

Та потроху ажіотаж в Китаї спадає. Виявилось, що дія вірусу  близька до параметрів  які закладалися його розробниками. Тобто він практично безпечний для дітей та людей працездатного віку і дуже небезпечний для людей похилого віку. Таким чином він має вибіркову дію. Тому можна з високою вірогідністю стверджувати, що він спрямований проти тих, хто вже не бере участі у створенні валового продукту і є на утриманні суспільства. А така категорія населення є тягарем для економіки та бюджету в кожній країні, незалежно від того чи це країна Великої сімки, чи третього світу.

До цього часу зменшення числа людей пенсійного віку і відповідно скорочення соціальних видатків проводилося дуже непопулярним чином – підняттям пенсійного віку.

Так, наприклад,  в Японії розглядається можливість запровадження виходу на пенсію в 70 років, проти сьогоднішніх 65.  Частка японців, чий вік перевищив 65 років, вже перевалила за чверть від загальної кількості населення. Це занадто велика цифра навіть для розвиненої японської економіки. А що тоді говорити про Україну, де 11,3 млн. пенсіонерів  і вони теж перевалили за  четверть від загальної кількості населення, хоч про загальну кількість приходиться говорити приблизно. Тому-то і в нас від депутатів правлячої більшості лунають заяви про те, що пенсіонери довго живуть і про необхідність підняття пенсійного віку.

Саме тому в мене і виникає підозра, що цей коронавірус розроблений якраз з метою скорочення соціальних видатків на утримання пенсіонерів шляхом скорочення їхньої чисельності. Звучить дико! Але діє він саме так!Тільки він передчасно вирвався з лабораторії і Китай засвітився як розробник. А розпилили б його десь в Європі, чи іншому місці і його б довго сприймали за різновид грипу. А розробка і справді ефективна. Моментально розійшлася світом  і виконує поставлену мету.   Так тільки в Італії кількість померлих від хвороб, які викликав китайський коронавірус, за 10 березня зросла на 168 осіб. Загалом в країні зафіксували уже 631 летальний випадок. І це майже стовідсотково люди похилого віку.

А що в Україні? А в Україні лише один хворий! Вірите? Я ні! Як жартують самі  лікарі, – Немає здорових людей! Є погано обстежені!

Через те в нас і немає хворих на коронавірус, бо його немає чим діагностувати. Просто немає тестів. А що вже тоді казати про апарати штучної вентиляції легень. Тому враховуючи стан нашої медицини епідемія коронавірусу в Україні неминуча і наслідки можуть бути жахаючі. Я хотів би щоб це сприймалося не як залякування, а як застереження і розуміння того, що питання профілактики стоїть на першому місці. На жаль, треба зрозуміти, що на допомогу від влади та держави сподіватися не варто. Ресурси для цього відсутні. І як не страшно про це говорити, та держава і справді може значно скоротити видатки на утримання пенсіонерів і яким чином ви здогадуєтесь…

Тож як кажуть, – Спасіння потопаючих це справа самих потопаючих. І в нашому випадку це гірка правда. Та в ній є і доля істини. Тож дотримуючись певних правил та рекомендацій можна убезпечити  себе і рідних від цієї зарази. А там і літо вже недалеко і ця інфекція відступить. Як надовго? Це вже інше питання.

Я не претендую на істину в останній інстанції. Та саме до таких висновків я прийшов, аналізуючи та порівнюючи факти. Погодитись з ними чи ні – справа кожного, як і справа кожного уберегти себе від цього коронавірусу. Здоров’я Вам! Бережіть себе і своїх рідних.

Мирослав Вересюк,
член НСЖУ

 

Джерело:
До списку новин