загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Прийняття законопроекту про ринок землі переноситься на квітень

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Розгляд законопроекту про ринок землі 2178-10 у парламенті переноситься на квітень 2020 року. Підстава – зміна регламенту роботи Ради через карантинні заходи з запобігання поширення коронавірусу, які озвучив спікер Дмитро Разумков.

17 березня відбулося позачергове засідання Верховної Ради, на якому розглянули питання змін до календарного плану роботи Парламенту та законопроект щодо боротьби з коронавірусом, повідомляється на сайті Верховної Ради України.

Читайте такожДепутатів закликають ввести кримінальну відповідальність за завищення цін на ліки

«Найближчим часом відповідний законопроект буде внесено на розгляд Парламенту. Ним передбачено цілий комплекс заходів, що прямо допомагатиме різним гілкам влади у боротьбі з коронавірусом», – зазначив він і звернувся до учасників Погоджувальної ради дати дозвіл для запрошення представників інших відомств та установ на позачергове засідання Парламенту.

Щодо змін до календарного плану роботи Верховної Ради Голова Парламенту запропонував змінити черговість пленарних та комітетських тижнів і на період до 3 квітня перейти у режим роботи в комітетах. Таким чином, два пленарні тижні (17-20 березня та 31 березня-3 квітня) перенесуть на пізніший термін. 

 

Джерело:
До списку новин