загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Астролог передбачив дату кінця епідемії коронавірусу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Астролог Влад Росс стверджує, що кінець епідемії припаде на квітень, а в світі ситуація скоро стабілізується. Чи передбачали зірки епідемію та чого чекати далі, у ексклюзивномі бліц-інтерв’ю.

Зірки передбачали появу коронавірусу?

Так, особисто я говорив про це ще в 2019 році, роблячи прогноз на рік нинішній. Попереджав, що важким буде січень. Зійшлися дві планети, несучи масштабні нещастя для Землі. Це Плутон і Сатурн. Плутон – це символ пекла, бога підземного царства Аїда. Я говорив, що може постраждати дуже багато людей. Власне, це і сталося.

Але додам ще, що ситуація могла бути набагато гіршою. І жертв більше. Але уряд Китаю дійсно зробили все від них залежне, щоб зменшити поширення вірусу.

Читайте також12 сайтів, де можна читати або завантажити книги безкоштовно та легально

Ситуація буде погіршуватися або поліпшуватися?

Розбіжність Плутона і Сатурна починається в кінці лютого – початку березня. Це означає, що епідемія піде на спад. Але небезпека залишиться, поки Меркурій в Рибах. Риби – це як раз про хвороби, які поширюються повітряно-крапельним шляхом. Це не тільки коронавірус, але й будь-який грип.

А як тільки Меркурій перейде в знак Овна, коронавірус піде. Це станеться у середині квітня. До кінця квітня люди почнуть приходити в себе, стане зрозуміло, що цей вірус не такий небезпечний, як зараз здається.

Кажуть, епідемію передбачала Ванга…

Так, вона передбачала, що в 2020 році “жовта хвороба може перетворитися в глобальну”. І що порятунок від неї прийде за три місяці, тобто в квітні.

Власне, інформація Ванги й інформація зірок дублюються.

До речі, є ще один нюанс. Найголовніше, що цей вірус боїться тепла. Як тільки температура підніметься до 15 градусів – все.

Зауважте, що у південних країнах немає епідемії, хоча на тому ж острові Балі завжди відпочиває багато китайців. Тому, якщо у мене запитують, куди зараз можна подорожувати, я раджу теплі країни. Сейшели, південні острови, Єгипет.
Але в квітні тепло буде і у нас. І в травні ми будемо тільки згадувати про цю велику заразу.

Чи зачепить епідемія українців?

Епідемія більше торкнулася країн під знаком Козерога і Стрільця. Тому сильно зачепило Китай, який під знаком Козерога та Італію, яка під знаком Стрільця.

А Україна під знаком Тельця, тому у нас непередбачених і складних ситуацій чекати не варто.

 

Джерело:
До списку новин