загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мінсоцполітики планує збільшення комунальних субсидій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Субсидії можуть бути збільшені на період карантину.

У Міністерстві соціальної політики планують за рахунок підвищення соціальних пільг покрити витрати населення на комунальні послуги в період карантину. Про це заявила міністерка соцполітики Марина Лазебна .

За її словами, прийняти кроки для скасування комунальних платежів для населення на період каратину державі нічого не заважає.

Читайте також: Кабмін просить українців поки не сплачувати комуналку

"Ми зараз працюємо над тим, щоб збільшити соціальні нормативи, за якими платять наші субсидіанти і пільговики", - заявила Лазебна.

Зазначається, що рішення про це готується Міністерством економіки, Мінфіном і Міністерством юстиції.

"Терміни - один день. завтра ми обговоримо це питання, то ми готові. Тому що і розрахунки, ми все зробили. Ми чудово розуміємо, що люди залишаються вдома і їм буде ще складніше оплачувати (комунальні платежі, - ред.), якщо субсидії не покриють їх витрати. Як тільки це рішення буде прийнято на засіданні уряду, я з ним відразу вийду і розповім про це людям", - заявила міністерка.

Нагадаємо, народні депутати підтримали законопроєкт про підтримку платників податків на період дії обмежувальних заходів для профілактики поширення коронавірусу Covid-19. На період карантину для платників податків запроваджуються певні податкові та неподаткові пільги.

- не застосовуються штрафні санкції за порушення податкового законодавства, вчинені  протягом  періоду з 1 березня  по 30  квітня  2020 року;

- встановлюється мораторій на проведення документальних та фактичних перевірок з 18  березня по 18  травня;

- подовжується до 1 липня термін подання річної декларації про майновий стан і доходи;

- не нараховується та не сплачується плата за землю (з 1 березня року по 30 квітня);

- об'єкти нежитлової нерухомості, які перебувають у власності фізичних або юридичних осіб, не оподатковуються податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, упродовж 1 березня - 30 квітня.

 

До списку новин