загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Швидкі тести з Китаю в Моравсько-Сілезькому регіоні: Коефіцієнт помилок до 80%

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Чехії тести показали хибнопозитивні та негативні результати.

Існує велика проблема швидких тестів з Китаю на виявлення коронавірусу. У Чехії регіональний гігієніст Павла Сврчинова після засідання в понеділок кризового штабу Мораво-Сілезького регіону заявила, що рівень помилок у перші дні використання становив близько 80 відсотків. Тести показали хибнопозитивні та хибнонегативні результати.

Про це повідомляє чеське видання Moravskoslezsky denik.

«Ми перевірили ефективність у суботу на FNO, але, на жаль, рівень помилок був досить високим. На даний момент ми чекаємо результатів подальшого тестування по всій Чехії та розглядаємо можливість включити їх у кінці карантину для людей, які були лише в карантині, ніколи не були випробувані позитивно, оскільки він працює з антитілами», - пояснила вона на прес-конференції. 

Читайте також: ООН та ВООЗ готують для України програми на $58 мільйонів

Тести, за її словами, показали хибнопозитивні та негативні результати.

«Ми протестували людей, які шукали точку збору. Ми були настільки далекоглядними, що зразки були негайно взяті для класичного обстеження, і це лише підтвердило рівень помилок тестів», - сказала Сврчинова.

Губернатор Іво Вондрак нагадав, що в регіоні більше розраховували на використання тестів для людей в карантині.

«У нас підозрюють з самого початку, і я думаю, що це підтверджено, що рішення було правильним. Тоді було прийнято рішення використовувати його як тест на розповсюдження, і це виявилося неможливим», - сказав Вондрак.

Тому регіон повинен продовжувати розраховувати на тестування в лабораторіях, які можуть обробляти приблизно 900 проб на день.

«Наразі цього достатньо, і тестування є правильним, - сказав Сврчинова.

За словами губернатора Іво Вондрака, однак зараз регіону також потрібні тест-набори, які користуються попитом і є дефіцитом.

Нагадаємо, що в усіх померлих від пневмонії медики братимуть зразки на коронавірус.  Також нагадаємо, що МОЗ закликає нардепів запровадити надзвичайний стан по всій країні. 

 

Джерело:
До списку новин