загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Суспільне мовлення" розпочинає трансляції богослужінь, а ПЦУ приймає записки за здоров’я та за упокій онлайн

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

UA: Суспільне мовлення, відповідно до своєї місії, бере на себе відповідальність у час, коли суспільство потребує моральної підтримки та задоволення духовних потреб, і транслюватиме на своїх загальнонаціональних та регіональних телеканалах релігійні богослужіння та інші обрядові заходи головних церков та релігійних організацій — членів Всеукраїнської ради церков та релігійних організацій.

Оскільки, у зв’язку з впровадженням карантину через загрозу поширення коронавірусу, масові зібрання заборонені, телеглядачі матимуть можливість щотижня бачити трансляції богослужінь на загальнонаціональних телеканалах UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА, а також в регіонах на телеканалах регіональних філій Суспільного.

Читайте такожПапа римський закликав усіх християн світу одночасно прочитати «Отче наш»: визначені дата і час

Трансляції релігійних богослужінь та обрядів відбуватимуться з 27 березня щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі на телеканалах UA: Суспільне мовлення.

З неділі 22 березня регіональна філія суспільного мовника UA: БУКОВИНА транслюватиме наживо на регіональні філії Суспільного недільну літургію з храму Покрови Пресвятої Богородиці й Приснодіви Марії в Чернівцях, а телеканал UA: ВОЛИНЬ упродовж карантину показуватиме на цифрових платформах богослужіння зі Свято-Троїцького кафедрального собору ПЦУ в Луцьку.

ПЦУ на час карантину організувала прийом записок за здоров’я та за упокій в онлайн-режимі.

Тож тепер у вас є можливість, залишаючись вдома, дистанційно заповнити записку іменами близьких, молитву за яких буде обов’язково звершено у храмі Православної Церкви України за Літургією, повідомляється на сторінці ПЦУ у Facebook.

“Молитва у храмах Православної Церкви України лунає: наші священники звершують богослужіння та Таїнства, дотримуючись карантинних приписів та дбаючи про паству. Ми розділяємо з усіма вами це випробування і тягарі обмежень, прагнемо зробити все можливе, аби кожна людина почувала себе духовно затишно, попри тимчасові обмеження щодо можливості полишити власну оселю, пересуватися, збиратися разом”, – йдеться у дописі ПЦУ.

 

Джерело:
До списку новин