загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Заборонять відключати електрику і експортувати медичні товари - президент анонсував наступні дії влади у боротьбі з кризою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У щоденному зверненні до народу Володимир Зеленський пообіцяв поставки медичного обладнання з-за кордону і кредитні канікули, а також присоромив чиновників і бізнесменів за "амбіції".

У понеділок, 23 березня, глава держави повідомив: органи влади працюють фактично цілодобово, і єдиним пріоритетом є боротьба з епідемією коронавіруса та його економічними наслідками для громадян України. "Наш девіз – виспимось після коронавірусу", - сказав він у відео, розміщеному на телеграм-каналі Zelenskiy / Official.

"Триває активна і безперервна робота, щоб уже на цьому тижні з Китаю, Південної Кореї та багатьох інших країн до нас прибули додаткові тест-системи ПЛР, респіратори, маски, швидкі тести та апарати штучної вентиляції легень", - зазначив Зеленський.

Читайте такожДо якого числа карантин в Україні: у Зеленського назвали можливу дату

Президент повідомив, що провів нараду з усіма керівниками регіонів України. Зараз чиновники та бізнесмени на місцях мають забути про амбіції та заробляння "балів на місцевих виборах", а налагодити співпрацю, щоб упоратися з кризою, - наголосив він.

Зеленський пообіцяв, що уряд ухвалить заборону відключати електрику для населення, а також підготує зміни до законодавства, які дозволять Укрпошті доставляти ліки.

"НБУ та Мінекономіки мають до кінця тижня розрахувати програму кредитних канікул для бізнесу. Виплата допомоги людям, які були скорочені через карантин. Зміни до законодавства, які запровадять кримінальну відповідальність за незаконний експорт товарів медичного призначення в період коронавірусу", - запевнив президент.

Як повідомлялося, що Кабмін заборонив до 1 червня експорт етилового спирту. Крім того, в Офісі президента пообіцяли, що до кінця дня 23 березня в усі регіони України доставлять ПЛР-тести.



До списку новин