загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"АТБ" упроваджує спеціальну годину для відвідування магазинів пенсіонерами та людьми похилого віку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

ТОВ "АТБ-Маркет" (Дніпро), що володіє в Україні мережею магазинів формату "дискаунтер" і входить до складу корпорації "АТБ", впроваджує у своїх супермаркетах окремий час з 9 до 10 ранку для відвідування магазинів пенсіонерами та людьми похилого віку.

"З огляду на те, що магазини мережі "АТБ" відвідує велика кількість людей похилого віку, а, як відомо, саме вони наразі перебувають у в групі найбільшого ризику в разі зараження коронавірусом, компанія впроваджує регламентний час для пенсіонерів", - повідомила прес-служба "АТБ".

Компанія закликає покупців поставитися з розумінням до нововведень і не відвідувати магазини з 9 до 10 ранку, щоб дозволити людям похилого віку здійснювати покупки без загрози здоров'ю.

Читайте такожУряд відпрацьовує забезпечення їжею тих, хто опинився на вимушеній самоізоляції – Ляшко

"Найдорожче, що є у кожного з нас в цьому житті – це наші батьки. Люди, яким ми – зобов'язані не тільки своєю появою на світ, але і всім тим, чим ми по праву можемо пишатися. Поки вони поруч, нам не є страшними жодні напасті. Поставтеся з розумінням і підтримкою до наших батьків!" – підсумував гендиректор корпорації АТБ.

Як повідомлялося, "АТБ" упровадив обмеження на кількість відвідувачів, які можуть одночасно перебувати в магазині, а також обмеження з продажу товарів в одні руки.

Корпорація "АТБ" - об'єднання компаній у сфері роздрібної торгівлі, виробництва та продажу продуктів харчування. До складу корпорації входить роздрібна компанія "АТБ-маркет", кондитерська фабрика "Квітень" (ТМ Bravissimo, "Квітень", Biscuits Collection), м'ясна фабрика "Фаворит Плюс" (ТМ "Добров", "М'ясна лавка", "Ковбасний ряд"), спорткомплекс "Схід" у Дніпрі. У корпорації налічується понад 64 тис. співробітників.

 

Джерело:
До списку новин