загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зеленський звернувся до Китаю по допомогу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Президент України Володимир Зеленський прийняв новопризначеного посла Китайської Народної Республіки в Україні Фань Сяньжуна.

Про це повідомляє пресслужба глав держави. 

Він зазначив, що Фань Сяньжун уже має досвід роботи дипломатом у нашій країні, а сьогодні, у свій день народження, розпочав виконання обов’язків Посла Китаю в Україні.

Також Зеленський привітав Фань Сяньжуна та побажав міцного здоров’я. "Хочу побажати здоров’я вам та вашому народу. Сьогодні для всього світу, який бореться з коронавірусом, здоров’я є принципово важливим", – сказав президент.

Читайте такожКоронавірус і етика: Як діяти, коли бракує апаратів вентиляції легень

Глава держави відзначив зусилля китайської влади, які дали змогу стабілізувати ситуацію з поширенням коронавірусу.

Він наголосив на зацікавленості України у вивченні китайського досвіду боротьби з цією хворобою та налагодженні обміну інформацією з китайськими медичними фахівцями.

Зеленський подякував за отримане з Китаю медичне обладнання та відзначив особисте сприяння у цьому посла КНР.

Президент звернувся до китайського уряду з проханням надати Україні додаткову допомогу: необхідні тест-системи, медичне обладнання та лікарські засоби.

Окремо Зеленський висловив подяку за незмінну позицію Китаю стосовно підтримки суверенітету й територіальної цілісності України.

Під час зустрічі також було обговорено можливості подальшого розвитку українсько-китайської торговельно-економічної співпраці.

Було відзначено, що Китай є одним з основних торговельних партнерів України, двосторонній товарообіг за підсумками 2019 року становив $12,8 млрд та має перспективи до подальшого збільшення.

Крім того, Зеленський обговорив з послом КНР можливості залучення в Україну інвестицій з Китаю, зокрема для реалізації інфраструктурних проектів.

 

Джерело:
До списку новин